УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Тези  условия се отнасят до използването на всякаква информация, снимки, документи и / или други услуги в онлайн магазинa myfaceonsox.com (наречен накратко "Уебсайт"). Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия, преди да се регистрирате и / или да поръчате стоки от Уебсайта.

Уебсайтът се управлява от ТРИПИ ВАЙБ ЕООД, с настоящ адрес:

8001 Бургас, бул. "Янко Комитов" 18, етаж 2 и 3

ТРИПИ ВАЙБ ЕООД си запазва  правото периодично да преразглежда и изменя настоящите Общи условия.
В момента, в който посещавате или поръчвате стоки от Уебсайта, Вие се съгласявате с Общите условия.

*При поръчка, клиентът се съгласява да отпадне правото за връщане на поръчка до 14 дневен срок.

Ако имате въпроси относно Уебсайта, моля свържете се с нас на +359889750570 или на имейл myfaceonsox@gmail.com

 ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВЪНШНИ ВРЪЗКИ

Онлайн страниците на Уебсайта myfaceonsox.com може да съдържат връзки към други сайтове в Интернет. ТРИПИ ВАЙБ ЕООД изрично заявява, че няма влияние върху оформлението или съдържанието на свързаните страници. Ето защо ТРИПИ ВАЙБ ЕООД се разграничава от съдържанието на свързаните страници на трети страни. Този отказ важи за всички показвани връзки и за цялото съдържание на страниците, към които водят връзките.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Освен ако не е посочено друго, правата върху интелектуална собственост в съдържанието на всички страници в този Уебсайт са собственост или лицензирани на myfaceonsox.com или се използват с разрешението на собственика.

Съдържанието на този Уебсайт не може да бъде копирано, възпроизвеждано, променяно, изтегляно или използвано под каквато и да е форма без предварително писмено разрешение от ТРИПИ ВАЙБ ЕООД.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни които предоставяте на myfaceonsox.com ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). myfaceonsox.com Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от упоменатите Политиката за поверителност на данни. 

SMS Маркетинг

Съгласявайки се с SMS маркетинга на My Face On SOX при плащане, инициализирайки покупка или абониране чрез нашите инструменти за абонамент, вие се съгласявате да получавате текстови известия (за вашата поръчка, включително напомняния за изоставено плащане), текстови маркетингови предложения и текстове за транзакции , включително покани за ревю от нас, дори ако вашият мобилен номер е регистриран, в който и да е щатски или федерален списък за забрана на обаждания. Честотата на съобщенията варира. Съгласието не е условие за покупка.
Ако желаете да прекратите абонамента за получаване на текстови маркетингови съобщения и известия, отговорете със STOP на всяко мобилно съобщение, изпратено от нас, или използвайте връзката за отписване, която ви предоставихме в някое от нашите съобщения. Вие разбирате и се съгласявате, че алтернативни методи за отказ, като например използване на алтернативни думи или заявки, няма да се считат за разумен начин за отказ. Ние не начисляваме такса за услугата, но вие сте отговорни за всички такси, свързани с текстови съобщения, наложени от вашия доставчик. Може да се прилагат такси за съобщения и данни.
За всякакви въпроси, моля, напишете HELP на номера, от който сте получили съобщенията. Можете също да се свържете с нас на myfaceonsox@gmail.com за повече информация.
Имаме право да променяме всеки телефонен номер или кратък код, който използваме за обслужване на услугата по всяко време. Ще бъдете уведомявани в такива случаи. Вие се съгласявате, че всички съобщения, които изпращате до телефонен номер или кратък код, които сме променили, включително всякакви заявки за STOP или HELP, може да не бъдат получени и ние няма да носим отговорност за изпълнение на заявки, направени в такива съобщения.
До степента, разрешена от приложимото законодателство, вие се съгласявате, че ние няма да носим отговорност за неуспешно, забавено или неправилно насочено доставяне на каквато и да е информация, изпратена чрез услугата, всякакви грешки в такава информация и/или всяко действие, което можете или не можете да предприемете в разчитане на информацията или услугата.
Вашето право на поверителност е важно за нас. Можете да видите нашата Политика за поверителност ТУК, за да определите как събираме и използваме вашата лична информация.